زمان جاری : 3 آبان 1400 نام کاربری :
پسورد :
یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



BMtips




ارسال‌ها : 34
عضویت: 2020-12-01 09:38:07
محل زندگی:
سن: 1393
شناسه یاهو: ندارد
تعداد اخطار: 0
تشکرها : 0
تشکر شده : 0
پاسخ : <-AnswerId-> RE چگونه مسقطی خوشمزه درست کنیم

                       چگونه مسقطی خوشمزه درست کنیم

  • نشاسته :1 پیمانه
  • آب :7 پیمانه
  • شکر :3 پیمانه
  • کره :نصف پیمانه
  • خلال بادام :به مقدار لازم
  • خلال پسته :به مقدار لازم 
  • زعفران آب کرده:به مقدار لازم
  • گلاب :4 قاشق غذاخوری
  • هل :به مقدار لازم 

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که به عنوان دسر و پیش غذا استفاده میشود.

برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید.

شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.

در حین قوام آمدن نشاسته زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از اینکه نشاسته به قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.  

زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به اندازه دلخواه خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.

نکته:

  • این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
  • اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود.

امضای کاربر :
1399/9/17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :