زمان جاری : 9 اسفند 1399 نام کاربری :
پسورد :
یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



BMtips




ارسال‌ها : 16
عضویت: 2020-12-01 09:38:07
محل زندگی:
سن: 1393
شناسه یاهو: ندارد
تعداد اخطار: 0
تشکرها : 0
تشکر شده : 0
پاسخ : <-AnswerId-> RE طرز تهیه مسقطی با نشاسته

طرز تهیه مسقطی با نشاسته

 

نشاسته باعث می‌شود که مسقطی کشدار شود و قوام مورد نیاز را پیدا کند. در نتیجه دسر شما آبکی نخواهد شد و شبیه به فرنی یا حلوا می‌شود. در ادامه مقاله قصد داریم طرز تهیه مسقطی با نشاسته ساده را به شما آموزش دهیم.

تهیه مسقطی با نشاسته

مواد لازم:

۱ پیمانه نشاسته

۷ پیمانه آب

۳ پیمانه شکر

نصف پیمانه کره یا روغن مایع

۴ قاشق غذا خوری گلاب، ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

یک‌چهارم قاشق چای خوری هل و مقداری خلال بادام یا خلال پسته

به منظور تهیه مسقطی با نشاسته، ابتدا نشاسته را در آب حل کنید و آن را به خوبی هم بزنید. سپس نشاسته را از صافی عبور دهید تا یکدست شود و ناخالصی باقی نماند. در مرحله بعد، نشاسته را روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از آن، شکر و کره را به نشاسته اضافه کنید. ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا شفاف شود. در واقع اگر می‌خواهید مسقطی با نشاسته کشدار و شفاف شود، باید دسر را به صورت مداوم هم بزنید تا قوام مورد نیاز را پیدا کنید و شبیه به فرنی شود.

سپس زعفران دم کرده را مسقطی با نشاسته اضافه نمایید و آن را هم بزنید. هنگامی که مسقطی با نشاسته غلیظ شد، گلاب و هل را به ترکیبات اضافه نمایید. مسقطی با نشاسته را به خوبی هم بزنید و ۵ دقیقه بعد، حرارت را خاموش کنید.

کف یک ظرف را با کره یا روغن مایع چرب کنید و مسقطی با نشاسته را داخل ظرف بریزید. ارتفاع دسر می‌تواند تا ۲ سانتی‌متر باشد. سپس مسقطی با نشاسته را به مدت ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در مرحله پایانی، شما می‌توانید مسقطی با نشاسته را به شکل دلخواه برش دهید و نوش جان کنید.

 


امضای کاربر :
1399/9/29
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :