زمان جاری : 3 آبان 1400 نام کاربری :
پسورد :
یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



BMtips




ارسال‌ها : 34
عضویت: 2020-12-01 09:38:07
محل زندگی:
سن: 1393
شناسه یاهو: ندارد
تعداد اخطار: 0
تشکرها : 0
تشکر شده : 0
پاسخ : <-AnswerId-> RE مسقطی ژاپنی یا کیک برنج رنگارنگ با تزیین مربا و خلال پسته Mochi

مسقطی ژاپنی یا کیک برنج رنگارنگ با تزیین مربا و خلال پسته Mochi


دستور ابتکاری و اختصاصی سفره خونه : مسقطی ژاپنی یا کیک برنج رنگارنگ ( موچی ) با تزیین مربا و خلال پسته Mochi

 

مواد لازم :

دو پیمانه نشاسته یا آرد برنج بسیار نرم

گلاب چند ق غ

شیر چند ق غ

پودر شکر نرم نصف پیمانه ( به اندازه دلخواه )

پودر نرم هل نصف ق غ ( و یا عرق هل یک ق غ )

دستگاه بخارپز یا قابلمه ساده

آب شاتوت ( یا رنگ قرمز خوراکی ) برای تامین رنگ مسقطی های صورتی یا قرمز

زعفران دم کرده برای تامین رنگ زرد مسقطی های زرد

انواع مرباهای تزیینی زیر و رنگی

پودرنارگیل سفید یا رنگی

خلال بادام و خلال پسته

طرز تهیه : نشاسته برنج یا آرد برنج نرم را با پودر شکر و مقداری گلاب و یا عرق هل و پودر هل و رنگ دلخواه مخلوط کنید . در این جا سه رنگ زعفرانی و صورتی و ساده تهیه شده است . با قاشق کم کم و به تدریج به اندازه ای مایع ( شیر یا آب ) به آن اضافه کنید که بتوانید به راحتی آن را خمیر کرده و بدون چسبندگی در دست ترافل های گرد درست کنید .


برای تهیه مسقطی های صورتی از آب شاتوت استفاده شده و زعفران دم کرده به جای آب ساده استفاده شده . سپس ظرف داخلی بخارپز را با قلم مو چرب کرده و ترافل های مسطقی را روی آن بچینید . اکنون مدتی حدود 40 دقیقه آن ها را بخارپز کنید . سپس اجازه دهید تا کاملا بخارپز شده و پخته شوند و سپس آنها را خارج کرده تا خنک شده و رطوبت شان کمتر شود

 

پس از خشک شدن رویه میتوان در نشاسته ساده غلتاند و یا با کمی نارگیل رنده شده روی آنها را پوشاند . میتوانید با مقداری رنگ پودر نارگیل را هم رنگی کنید یا روی آنها شکر رنگی بپاشید .

 

نارگیل رنده شده را میتوان همانند شکر رنگی , رنگ کرد . با مقداری مربای تزیینی در ظرف چیده و تزیین کنید و سرو نمایید .

نکته :

مسقطی , راحت الحلقوم یا کیک برنج ( ژاپنی ) , با تلفظ mo-chee ( موچی ) به اشکال گوناگون و رنگهای متنوع تهیه میشود و نامهای گوناگونی به واسطه مواد مورد استفاده و شکلهای آن به خود میگیرد . موچی نام این مسقطی ها یا معادل انگلیسی آن " کیک برنج ژاپنی " است که با نشاسته نرم برنجی تهیه میشوند . این بار به سبک جدید و ابتکاری و سفره خونه ای با پودرنارگیل و مرباهای تزیینی تهیه شده و به دلیل سرو کردن با مرباها , در اینجا به مواد اولیه مسقطی , شکر کم استفاده شده و اگر شما تمایل دارید میتوانید به آن پودر شکر بیشتری اضافه کنید . نکته : دستور اصلی گلاب و هل نداشت برای کسب مزه بهتر به آن اضافه کردیم .

 

در فرهنگ غذایی ژاپنی آنها را به اشکال مختلف تهیه میکنند .

 

گاهی رنگی و ساده و

 

گاهی به شکل گل و

 

گاهی به شکل های فانتزی و زیبا

 

و گاهی پر شده با میوه

 

 

امضای کاربر :
1399/10/13
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :